MG terug in Nederland met 4% bijtelling

Alle nieuws items die gerelateerd zijn aan elektrische auto's.
Gebruikersavatar
johnths2
Software/Beheerder
Software/Beheerder
Berichten: 120
Lid geworden: 21 aug 2019, 18:31
Uw auto: C-HR Hybrid Executive 2017

02 okt 2019, 10:28

MG-ZSEV-3-1600x900.jpg
 
MG keert na bijna vijftien jaar terug op de Nederlandse markt. De timing kan niet beter. De volledig elektrische MG is namelijk nog dit jaar leverbaar en valt dus onder de 4 procent-bijtellingsregels.

MG maakt een comeback. Het voorheen Britse merk komt met een volledig elektrische auto naar Europa. Nederland en Noorwegen zijn de eerste landen waar MG op de kaart gezet wordt. Hierna volgt de rest van Europa. Het kapitaalkrachtige SAIC Motor uit Shanghai is sinds 2007 de eigenaar van MG en heeft Van Mossel uitgekozen als exclusieve dealer in Nederland.

4% bijtelling
De volledig elektrische crossover is dit jaar nog leverbaar. Dat is gunstig voor de zakelijke rijder. De auto valt namelijk nog gewoon onder de 4 procent-bijtellingsregels. Er komen bij de lancering twee varianten van de MG ZS EV, de comfort en de luxury. De comfort uitvoering is er met een vanafprijs van 29.990 euro en de luxe variant bestel je voor 31.990 euro.

De MG heeft een bereik van 262 kilometer. Daarmee komt hij minder ver dan de crossover concurrentie, de Hyundai KONA Electric en Kia e-Niro. De MG is echter weer goedkoper.

Bron: ZerAuto
Met vriendelijke groet, John

Huidige auto: Toyota C-HR 1.8 Hybrid Executive
Toekomstige auto hoogstwaarschijnlijk een EV.
Plaats reactie