Opel Corse-e krijgt instapprijs

Alle nieuws items die gerelateerd zijn aan elektrische auto's.
Gebruikersavatar
johnths2
Software/Beheerder
Software/Beheerder
Berichten: 120
Lid geworden: 21 aug 2019, 18:31
Uw auto: C-HR Hybrid Executive 2017

16 sep 2019, 18:08

opel corse e.jpg
 
Opel blijft strooien met prijzen van de geheel nieuwe Corsa. Nu is het tijd om een prijskaartje aan de instapper van de elektrische Corsa-E te hangen.

De Corsa-E komt als Edition en luxer uitgevoerde Launch Edition naar ons land. Die laatstgenoemde kreeg eerder een vanafprijs van €34.999 opgestickerd. Nu is het tijd voor de goedkopere Edition die in ons land een basisprijs van €30.999 krijgt. Deze versie is standaard voorzien van onder meer elektronische klimaatregeling, cruisecontrol en multimedia met een 7-inch touchscreen en Apple Carplay.

In vergelijking met de Launch Edition levert hij in op het gebied van navigatie, lichtmetalen wielen en led-koplampen. Qua prestaties zijn de auto’s gelijk aan elkaar met een 100 kW sterke elektromotor die een elektrisch rijbereik van 330 kilometer verzorgt. De reguliere Corsa kost minimaal €16.999.

De Launch Edition maakt begin 2020 zijn Nederlandse opwachting. De Edition volgt in het derde kwartaal. Rond die tijd beleven ook de elektrische Vivaro en nieuwe Mokka X hun debuut.

Bron: AutoWeek
Met vriendelijke groet, John

Huidige auto: Toyota C-HR 1.8 Hybrid Executive
Toekomstige auto hoogstwaarschijnlijk een EV.
Plaats reactie